Bio

Daliem is opgericht in 2008 door J.P. (Peter) Kruijt.

Geboren te Dordrecht op 27 april 1965 en inmiddels woonachtig in Loosdrecht.

PeterKruijt-recht.jpg

Na 18 jaar in diverse technische-, commerciele- en managementfuncties in de Marketing- en Printingindustrie actief te zijn geweest heb ik besloten als zelfstandig ondernemer mijn  werkende leven te vervolgen.

Sinds 2008 help ik bedrijven en organisaties op het gebied van Omni-channel Marketingcommunicatie, van idee en inventarisatie tot projectbegeleiding en implementatie.

Met een unieke mix van saleservaring, marketingkennis en technische (ICT) expertise ben ik vaak in staat om in korte tijd uw probleemstelling te doorgronden en passende oplossingen te presenteren en, indien gewenst, deze ook succesvol te implementeren.

 

Ervaring

Inmiddels heb ik diverse opdrachten succesvol afgerond. Jobs waarbij ik de organisatie op een hoger niveau heb gebracht. Mijn opdrachtgevers zijn veelal marketingscommunicatiebureaus of marketingafdelingen in de financiële sector, waardoor ik veel mooie projecten heb mogen verzorgen voor diverse banken en financiële instellingen.

Digitale transformatie en de daarmee samenhangende modernisering van communicatie is mijn specialiteit.
Van inventarisatie tot volledige implementatie, van gepersonaliseerde brief tot volledig variabele mobiele app.

Afgelopen jaren heb ik onder andere mogen werken :

LUMA International, Eclipse CrossMedia, Achmea, w.o. Centraal Beheer Achmea, InShared en Myler, Ditzo, Tele2, PSV, Adobe, Overtoom, BNPPariBasFortis N.V., HELLO Bank!Unive, Rabobank, ING, Westland Utrecht Bank , ROVA, RD4 en o.a. diverse Goede Doelen

 

Lidmaatschappen

Daliem is actief binnen verschillende professionele netwerken en kennisgroepen, waaronder

xplor-200.gif

het wereldwijd actieve en enig officieel erkende beroepsplatform voor Document Management Professionals. Sedert 2010 is Kruijt gecertificeerd EDP (Electronic Document Professional) en daarmee toegetreden tot een  select gezelschap van (in Nederland)  59 gecertificeerde Document Management EDP'ers.
Elke 5 jaar dient een EDP Professional zich te her-certificeren zodat een continue ontwikkeling en inzet in de gemeenschap gewaarborgd is! Ik zelf ben in 2015 her-certificeerd en in 2020 zal dit wederom plaatsvinden.

Sinds 2012 ben ik tevens actief binnen XPLOR Nederland als Mentor en Evaluator van kandidaat EDP'ers. Meer over XPLOR Nederland en XPLOR International. Meer informatie over de EDP-certificering.

 

 pim_logo-ed.gif

Het Nederlandse Platform voor Innovatie in Marketing, waar binnen een select gezelschap veel kennis en ervaring wordt gedeeld inzake nieuwe mogelijkheden in marketing.

 

meccc.jpg

Het Marketing Executive Center, voor ervaren marketeers met meer dan vijf jaar werkervaring. Leden zijn werkzaam op executive niveau.

 

 1025_myler_user_logo1263458120.png

Platform voor ZZP'ers, onderdeel van ACHMEA Innovatie

 

 linkedin-logo4.png

Uiteraard, HET sociale platform voor professionals wereldwijd

 

hackertarget-logo.jpg

Hackertarget.com online Security Assesment Tools

 

Logo-CertifiedSecure.jpg

 

Certified Secure is opgericht om de groeiende vraag naar praktische IT Security kennis en vaardigheden te beantwoorden en te promoten. We staan voor openheid en transparantie. Door het delen van kennis zorgen we ervoor dat IT Security voor iedereen op een leuke manier toegankelijk is. Security is serious fun!

Alle Certified Secure certificeringen, producten en trainingen zijn ontwikkeld door ervaren en internationaal erkende securityprofessionals. Onze betrokkenheid bij de wereldwijde IT Security gemeenschap zorgt ervoor dat onze standaarden van hoge kwaliteit en altijd up-to-date zijn.

Door het aanbieden van een grote variatie aan online challenges, video's en andere security tools, is Certified Secure dé autoriteit op het gebied van praktische IT Security kennis.